In verband met de toe loop van drukte op ons park zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers voor met name de volgende functies:

  • vrijwilliger administratie / telefonische ondersteuning
    Als vrijwilliger administratie / telefonische ondersteuning ondersteun je de kassa werkgroep met administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van ingevulde parkpas aanvraagformulieren in het online systeem. Ook zorg je er voor dat de vragen welke via e-mail binnen komen beantwoord worden richting de klanten. Tevens ondersteun je bij het aannemen van de telefoon en probeer je de klant telefonisch zo goed mogelijk te helpen.
    Planning
    Telefonische ondersteuning kan in overleg tijdens onze openingstijden van het park (Maandag t/m zondag tussen 10:00 en 18:00 uur).
    Administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van formulieren kunnen ook in de avond uren vanuit huis gedaan worden in overleg. (Voor een laptop en materiaal wordt vanuit de stichting gezorgd).

Ook zoeken we nog altijd extra vrijwilligers voor de verschillende werkgroepen: Kassa, Horeca, Badtoezicht, Algemeen Toezicht, EHBO, Onderhoud en Bestuur.

Heb je interesse in een van bovenstaande functies? Stuur dan je contactgegevens per e-mail naar info@buitenbadgrootvenlo.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek.