Op zondag 7 augustus treedt de Veldense zanger Chris Bolhaar op in het Buitenbad Groot Venlo in Blerick.

Chris is een 16-jarige VWO-scholier die zijn muzikale carrière begon bij Stichting Musical Stella Duce in Venlo. Hier speelde hij onder andere de rol van Bertram Bierenbroodspot in de musical “Kunt U ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”

Na 2 jaren in musicals gespeeld te hebben, meldde Chris zich bij Stichting ZING Noord-Limburg waar hij, tot op de dag van vandaag, zanglessen ging volgen bij Wout Weijmans.

Na de nodige “kleinere” optredens, met onder andere de JK-bigband uit Venlo, verzorgde Chris op zaterdag 23 juli zij eerste “grote” solo-optreden tijdens het Zomerconcert van Stichting ZING Noord-Limburg.

Chris is als zanger, wat we noemen, een “oude geest in een jong lichaam”. Het repertoire van Chris bestaat voornamelijk uit liedjes die we kennen van NPO-radio 5, oftewel de “evergreens”. Chris zingt o.a. liedjes van Frank Sinatra,  Neil Diamond, Lee Towers, Elvis Presley en Roger Whittaker. Liedjes uit tijden die al lang vervlogen zijn. Daarom ook de titel van zijn concert: “Time Flies”.

Chris zal 7 augustus twee keer voor de bezoekers van het Buitenbad Groot Venlo gratis optreden, van 15.00 uur tot 16.30 uur en van 16.00 uur tot 16.30 uur. 

Natuurlijk kunnen ook de niet-zwemmers komen genieten van het optreden van Chris. De entree kost dan € 3,50.