Beste bezoekers,

Komende dagen worden weer tropische temperaturen verwacht in Nederland.

Bij ons kun je prima terecht voor verkoeling wij hebben een familiebad, een 50-m wedstrijdbad, een springkuil, een grote ligweide en een horeca op ons park.

Wil je de temperatuur weten van onze zwembaden? Dit wordt dagelijks bijgehouden op onze website www.buitenbadgrootvenlo.nl, dit wordt niet meer apart vermeld op Facebook.

Om jullie op de hoogte te houden zijn dit voor komende week onze openingstijden:

🕙

Maandag t/m vrijdag: Van 12:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag & Zondag: Van 10:00 tot 18:00 uur.

☎️Vanwege oplopende drukte tijdens piekmomenten kan het zijn dat wij de telefoon niet kunnen opnemen. Onze vrijwilligers doen hun uiterste best. Krijg je ons niet te pakken? Op onze website staat in principe alle informatie.

💵Tarieven informatie en tickets kun je online bekijken en bestellen; www.buitenbadgrootvenlo.nl/tarieven

Let op: Parkpas is verplicht, heb je al een parkpas dan kun je deze uiteraard gewoon gebruiken (mits het een nieuwe is met scannen zonder barcode).

Wist je dat je na 12 keer de kosten van het abonnement er al uit hebt vergeleken met een dagkaart?

👉Wij zijn nog steeds opzoek naar vrijwilligers met name voor de drukke periode in de zomervakantie zowel bij de Kassa, Horeca, Badtoezicht als Algemeentoezicht. Kijk voor meer informatie over de verschillende taken op www.buitenbadgrootvenlo.nl/vrijwilligers/ Is je interesse gewekt en wil je ons helpen en zelf met je eigen gezin da top het zelfde adres woont gratis gebruik maken van ons park? Meldt je dan snel aan en stuur je contactgegevens naar vrijwilligers@buitenbadgrootvenlo.nl