Venlo, 22 mei 2023 – Na maanden van voorbereiding en de inzet van een toegewijde groep vrijwilligers, kondigt Buitenbad Groot Venlo met trots de start van het nieuwe seizoen aan op zaterdag 27 mei. Zwemliefhebbers kunnen eindelijk weer genieten van het buitenzwembad. Vanaf de start van het seizoen zal het zwembad elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur.

De opening van het nieuwe seizoen markeert een belangrijk moment voor Buitenbad Groot Venlo. Dit hoogtepunt zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder de enorme inzet van de vrijwilligers. Deze toegewijde groep heeft hard gewerkt om het zwembad gereed te maken voor het nieuwe seizoen en heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan het behoud van deze geliefde gemeenschapsvoorziening. Hun onvermoeibare inspanningen verdienen dan ook onze waardering en erkenning.

Met de opening van Buitenbad Groot Venlo kunnen zwemliefhebbers uit de regio en daarbuiten weer volop genieten van een verfrissende duik in het prachtige buitenzwembad. Of het nu gaat om gezinnen die quality time willen doorbrengen, sportievelingen die hun zwemvaardigheden willen verbeteren of vriendengroepen die willen ontspannen in de zon, het zwembad biedt voor elk wat wils.

Op zaterdag 27 mei opent Buitenbad Groot Venlo officieel zijn deuren voor het nieuwe seizoen. De gemeenschap en alle zwemliefhebbers kijken reikhalzend uit naar deze start van een nieuw zwemseizoen. Het is een gelegenheid voor Venlo en omgeving om samen te komen en te genieten van een heerlijke zomer vol plezier en ontspanning bij het buitenzwembad.