Buitenbad Groot Venlo was afgelopen vrijdag het bruisende middelpunt van een spectaculaire avond vol plezier en dans tijdens het Disco Zwemmen-evenement, speciaal georganiseerd voor jullie, alle kinderen. Met grote vreugde kondigen we aan dat het evenement een overweldigend succes was, met een enorme opkomst van enthousiaste jonge zwemmers.

Jullie hebben genoten van de energieke beats, verfrissende duiken in het water en de levendige sfeer die de avond met zich meebracht. Dansend en lachend hebben jullie er een onvergetelijke avond van gemaakt.

Naast het geweldige zwemfeest is ook de horeca van Buitenbad Groot Venlo geopend, zodat jullie en jullie ouders kunnen genieten van heerlijke versnaperingen en drankjes. Er is voor ieder wat wils, van verfrissende drankjes tot smakelijke snacks. De horeca biedt de perfecte gelegenheid om even bij te komen en nieuwe energie op te doen tijdens het feestelijke Disco Zwemmen.

Met het succes van het afgelopen evenement kijken we vol verwachting uit naar het volgende Disco Zwemmen, dat plaatsvindt op vrijdag 28 juli 2023. We nodigen jullie allemaal uit om opnieuw deel te nemen aan dit spetterende evenement. Of je nu wilt dansen, zwemmen of gewoon wilt genieten van de feestelijke ambiance, Disco Zwemmen is dé manier om de zomeravonden onvergetelijk te maken voor jullie, onze jonge gasten.

Dus zorg ervoor dat je vrijdag 28 juli 2023 vrijhoudt in je agenda! Buitenbad Groot Venlo staat klaar om jullie allemaal te verwelkomen voor een avond vol waterpret, dans en heerlijk eten. Kom samen met je vrienden en familie en beleef samen een geweldige tijd tijdens het Disco Zwemmen. Dit is een feest dat je niet wilt missen!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien op vrijdag 28 juli en er samen een spetterend feest van te maken tijdens het Disco Zwemmen in Buitenbad Groot Venlo. Tot dan!